Våra kunder

Att vara assistansberättigad och anlita Inspirera Assistans innebär att man ges en möjlighet att leva ett självständigt liv på egna villkor och utifrån egna förutsättningar. Som kund hos oss har du inflytande över hela din assistans. Du bestämmer assistansens innehåll, utförande och rekrytering. Om du vill ha hjälp och råd är vi självklart delaktiga i den grad du önskar i samtliga aspekter som rör din assistans.

Varje människa är unik, med unika behov och önskemål. Vårt mål är att hjälpa varje kund att hitta rätt assistent för uppdraget. Inspirera Assistans finns alltid i brukarens närhet. Vi tror på tillgänglighet och regelbunden kontakt för att hålla en hög kvalitet i vårt arbete. Vi finns i Söderköping med omnejd men även om du finns i en annan del av landet är du varmt välkommen att kontakta oss. Allting går att lösa!

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. Du behöver inte vara kund för att ringa oss. Vi kan assistans och kan vara behjälpliga kring allt som rör assistans, myndighetskontakter och övriga frågor som uppkommer när man har eller ska ansöka om personlig assistans.

Ditt namn (obligatorisk)
E-post (obligatorisk)
Telefon (obligatorisk)
Din ålder
Beskriv ditt assistansbehov kortfattat